CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

torstai 11. marraskuuta 2010

Sormuksii!

Jotta totuus ei vallan pääsisi unohtumaan, niin tässäpä näytille muutamat sormukset!

Valkokultainen kaarevapintainen sormus tehtiin asiakkaan vanhasta romukullasta. Myös timantit hyödynnettiin vanhasta korusta. Sormuksen idea lähti toiveesta saada vihkisormuksen viereen (siksi siinä on tuollainen kolo) sormus symboloimaan lapsia. Hopeisessa vihkisormuksessa on kivissä vähän samaa ideaa kuin edellisessä. Pinkki ja ruskea kivi symboloivat vanhempia ja pienet vaaleanpunaiset kivet kaksostyttöjä. Asiakas oli itse hankkinut kivet etukäteen ja toivoi kivet istutettavan Kalevala korun äiti-lapsi- korun tyyliseen sormukseen. Kivet ovat kvartsia, spinelliä ja v.pun. safiiria. Tumman kiven raita ei ole valoilmiö, vaan kivessä on keskellä jännä raita!
Tuohisormus oli jännä projekti! Olin ensin vähän haavi auki, jotta mitäs sitä pitäisikään tehdä, kun asiakas kertoi haluavansa kultaisen tuohisormuksen... :D Googlen avulla selvisi, ai tämmöinen! Ja niin taoin tuohisormuksen. Pinta on elävöitetty tuohimaiseksi ja hennosti kiillotettu. "Solmu" ei ole noin littana kuin kuva näyttää, on todellisuudessa kolmiulotteisempi. :)

4 kommenttia:

Mags kirjoitti...

No o-ou! Ammattilaisen kädenjälki näkyy - kerrassan taidokkaita kaikki. Tuohon tuohisormukseen ihastuin täysillä :-D

Susanna kirjoitti...

Kiva että saatiin taas väläyksiä töistäsi. Upeita!!!!

Piitu kirjoitti...

Aivan käsittämättömän hieno tuo hopeinen vihkisormus!

Anonyymi kirjoitti...

Hopeisen vihkisormuksen omistaja kommentoi...tuijotan sormusta päivittäin, NIIN kaunis se on. KIITOS LAURA. Sormusta on kehuttu paljon ja olen heti kertonut tekijästä.