CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

perjantai 26. marraskuuta 2010

Joulumyyjäiset

Kah, näin viikko jälkikäteen ehdin viimein raportoida viime viikonlopun joulumyyjäisistä! Jalkauduin siis viime lauantaina Kankurin (Keski-Pohjanmaan käsi- ja taideteollisuusyhdistys) joulumyyjäisiin sydämellisen korukokoelman kera.
Ja voi kun oli hauskaa!
Olin ihan haltioissani siitä kädentaidon määrästä, mitä myyjäisiin oli tuotu. Lääh! Saan ihan mielettömät kiksit luovista ihmisistä ja heidän tuotoksistaan. Suomi on pullollaan upeita osaajia, mutta valitettavan harva uskaltaa tulla ihmisten ilmoille esittelemään töitään. Hyvä että niinkin moni lauantaina. :)
Hauskaa siis oli. Mulla on ehkä vähän väärät lähtökohdat kun lähden myymään erilaisiin tapahtumiin, sillä koen, että parasta touhussa ei suinkaan ole hillitön kaupanteko, vaan kiva tunnelma ja ennen kaikkea ihanat kanssakäsityöläiset. :) Toki on ihan mukavaa jäädä plussan puolelle ja vielä senkin jälkeen, kun on viimeisen tunnin aikana tienestiensä kanssa kolunnut kaikki myyntipöydät... :D Se on heikkoluontoiselle ihmispololle vaarallista touhua siellä houkutusten keskellä, mutta pienyrittäjien tukeminen vahvistaa kansantaloutta, eikö? ;)

Pöytäni mun

Ihanat vohvelikahvilalaiset!

Valloittava Tuula ja ihana keramiikka


Naapuripöydässä tytöillä oli hauskoja ja värikkäitä kierrätyskoruja! Ostin jotain ihanaa ja keltaista, dokumenttia tulossa jahka saan kuvattua.

Sedällä oli mukavia puukkoja. Susi tuolla yläoikealla oli juuri voittanut vuoden kaunein puukko- tms kilvoittelun. Allekirjoittanutta viehätti eritoten villisika. Hintaa muutama tonni. No, ilmankos, kahva käsinkaiverrettua helmiäistä, terä damaski-terästä, joka käsin taottu, silmät smaragdit. Semmosta. Huhhuh. o_O


Hieman koruasiaakin. Tässä taannoin syntyi tilaustyönä isänpäivälahja-riipus. Hopeiseen riipukseen tehtiin lapsen profiili valokuvan perusteella. Lisänä ornamenttina vähän asennetta.


1 kommenttia:

SalSaDesign kirjoitti...

Juu, sama täällä - tienestit menee toisille käsityöläisille XD tosin se on minusta parempi niin kuin olla nuiva ja käyttää pelkästään omia tuotoksia. Ihanan näköisiä pöytiä teillä myyjäisissä ja tuo isänpäivälahja on loistava idea ja kauniisti toteutettu!