CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

lauantai 14. marraskuuta 2009

Oho, päivitys!

Terveisiä kellaripajalta! ^^ Hengissä ollaan, puhalletaanpa hieman henkeä tähän blogiinkin. :P
Yrityssuunnitelmat etenevät hyvää vauhtia. Tuossa keväällä olisi tarjoitus aloittaa yrittäminen, nyt vielä keräillään työkaluja, rahnaa ja rohkeutta. :D
Olen viimeiset ollut kolme päivää myymässä korujani Aarteita myllyssä- tapahtumassa täällä Kälviällä. Loistotapahtuma! :D Tässä muutama kuva tuotoksista, joita olen nyt pari viikkoa väkerrellyt myyntiin.



Lintusormus ^_^



Kuppiriipus makeanvedenhelmellä



Kokoelma riipuksia makeanvedenhelmellä


Roikuttimet turkooseilla :)


11 kommenttia:

Mags kirjoitti...

No tosiaan - päivitys, oho ja ihanaa!!
Kuppiriipus on nii-iin mahtavan viimeistellyn ja upean näköinen, kyllä kannattaa avata aina nämä lähikuviksi <3 <3 Kaikki korusi ovat aivan omaa luokkaansa.

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Aivan ihania koruja kaikki, mutta kyllä minun sydämeni vei tuo sievä lintunen :)Uskallusta yrittäjyyteen, kyllä tällaisilla tuotteilla luulisi kysyntää olevan!

Tiia kirjoitti...

Mahtavaa, blogi on edelleen hengissä :D.

Susanna kirjoitti...

Onpa mainiota, että päivitit! Olen ollut varsin huolissani siitä, että katositko kokonaan maailman tuuliin. Lupaathan informoida jatkossakin meitä yrittäjyytesi etenemisestä!

Laura kirjoitti...

voi kiitos! kiva, notta on kaipailtu. :P emminä mihkään oo katuamassa! :D blogin pitäminen alkoi taas tuntua ajankohtaiselta nyt, kun muutin viime kuussa tänne keski-pohjammaalle, kellaripajani ääreen. :)

Tuomi kirjoitti...

Ihania koruja, onnea taipaleelle ja enkeleitä matkalle mukaan! Itselläni enkelit ovat kantaneet aika kauas jo (3 vuotta), enkelistä kaikki mun koru harrastus on alkanut.

Saila kirjoitti...

Ihana kun tulit takaisin! Olen ollut täysin myyty noiden pupukorujesi jälkeen, innokas ihailijasi ja pelkäsin että blogi oli tullut päätökseen... Onneksi en ottanut pois kirjanmerkeistä.

Nyt kun olet palannut niin haluaisinkin kysyä sinulta jotain. Ammatinvalintasi on hyvin kiehtova. Osaatko antaa vinkkejä mitä alaa opiskelemaan haluavalta pääsykokeissa erityisesti odotetaan? Minkälaista pohjaa/harrastuneisuutta?

Olisin hyvin kiitollinen vinkeistä!

Laura kirjoitti...

kiitoksia! :)

saila: tottakai annan mielelläni vinkkejä. :) kärsivällisyys ja pitkäjänteisyys rules! ;) tuotteet eivät synny minuutissa, eikä kaikkia tekniikoita opi hetkessä, siksi hyvät hermot ovat tärkeät. yleinen kiinnostus kädentaitoja ja näperrystä kohtaa on hyväksi. itse olen koko pienen ikäni väkertänyt yhtä sun toista. :D pääsykokeissa mitataan lähinnä piirustustaitoja, kolmiulotteista hahmottamista sekä luovaa ideointia. aiempi alan harrastuspohja ei ole välttämätön, mutta auttaa asiaa. into ja halu alalle ovat kuitenkin tärkeimpiä. :) tsemppiä, korunteko on kivaa! ^^

Kristale kirjoitti...

Kauniita koruja!
Saanen kysäistä että missä päin tätä Käläviää oot ollu myymäsä?

Laura kirjoitti...

Kristale, se tapahtuma oli siinä Kruununmakasiinissa, ihan keskellä Kälviää. :) Ja jahka sinne saadaan lisää tapahtumia, olen mahdollisuuksien mukaan aina paikalla. :D

Smurfette kirjoitti...

Sä olet tosi taitava! Kuppiriipus näyttää söpöseltä :)