CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

lauantai 27. joulukuuta 2008

Pupuja ja liljoja


Ach, tässä kinkunsyönnin lomassa sain kuin sainkin itseni postaamaan ennen joululomaa tehtyjä töitä..! :P
Nämä pupuset ovat tilaustyö. Uskollinen asiakas (hihi!) naapurista tahtoi lapsenlapsilleen kaulakorut. Noora täyttää pia
n kolme, ja Jenna on muistaakseni viiden vanha. Ajattelin, että puput olisivat pop. :D
Puput on toteutettu paksuhkosta levystä jyrsimällä ja hiomalla niitä erilaisilla jyrsinterillä. Puput voi irrottaa helminauhasta, ne voi laittaa ketjuun ja helminauhaa voi myös käyttää yksinään. :)


Kuvat on ihan raivostuttavan huonot...kiireessä otetut kuvat heti pupujen valmistuttua ennen kuin ne lähtivät postiin...huoh. Kiiltävä pinta heijastaa ihan kaiken, eikä pupujen kolmiulotteisuus tule kuvissa yhtään esiin. Hmph.


"Lilja" on riipus, jossa on skrympattua pintaa. Patinoitu. Vastakohtia tuo pieni helmi. :) Halusin vangita tähän koruun jotain rosoisen kaunista. :)


Tämä muhkea kaulakoru syntyi, kun halusin itselleni SUUREN korun! :P Yksinkertainen, mutta näyttävä (vähänkuin minä...)! ;D Skympattua pintaa, taas... :P Osittain kiillotettu ja patinoitu. Roikuskelee mustassa kuminauhassa. Korkeutta korulla on kymmenisen senttiä.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi mahoton mitä pupuja, meinasin pudota persuuksilleni! IHANAT ja tosi taitavasti toteutettu. Tuo viimeinen laattakoru oli myös upea, mun ehdoton suosikki. Lilja tyylikästä muotoilua ja naisellinen. Ihana nähdä pitkästä aikaa uusia postauksia ja leppoisaa joulun jatkoa!


Salla

Tiina kirjoitti...

Ihania pupusia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Upeita koruja! Valmistatko myös tilauksesta?

Anonyymi kirjoitti...

aaww.. puput on ihania :)

Tiia kirjoitti...

Nuo kaks viimisintä on just sun tyylisiä koruja, niistä näkee että ne on sun tekemiä. Ja varmasti sopii sulle ;).
Aivan upeita kaikki!

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Viimeinen on ihanan rouhee, tuollaista tykkäisin pitää itsekin :) Ja nuo puput on tosi valloittavia, meidän neiti neljävee ihastuisi tuollaiseen ihan varmasti. Tosi taitavaa työtä :O

Pirita kirjoitti...

Puput sulattaa sydämen! Nuo rouheet on niin mun makuun!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle vuodelle! Taattua Lauraa nämä korut. :) Puput on tosi suloiset, loput ihanan rouheat!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ammattimaista jälkeä, nuo puput on aivan mahtavat ^^ Itekin voisin ottaa moiset pupuliitit! Korviksinakin olisivat aika hauskat ;)Hyvää uutta vuotta :)

Mimmi kirjoitti...

Huomasin vasta nämä ihanan valloittavat puput! Suloisia ja kauniita!