CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

lauantai 22. marraskuuta 2008

Vihdoinkin...

Ah, eihän tätä helminauhaa ole tullut hillottua kuin puolisen vuotta... No, viime viikonloppuna viimein päätin jatkojalostaa sen sidotuksi nauhaksi! :P Helmet, samoin kuin lukkokin ovat peräisin Helmiliinalta. Ach, helmet ovat liki täydellisiä, kauniin kiiltäviä!
Solmin nauhan yhden langan tekniikalla, ja pientä alkukankeutta oli solmujen kiristämisessä ihan helmeen kiinni. Ihan mukavasti tuo kuitenkin sujui, ja vaikka en voisi itse kuvitella pitäväni helminauhaa, niin onhan tuossa jotain ihanaa viehätystä! :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kaunis <3 itse olen vielä käyttänyt kahden langan tekniikkaa, kun yhdellä langalla en sitä solmua tarpeeksi lähelle helmeä saa kiristettyä. olisko hyviä vinkkejä ;)

Laura kirjoitti...

mulla oli apuna neula ja sellaset teräväkärkiset juotospinsetit. :P tosiaan liu'utin solmun mahdollisimman suurena mahdollisimman lähelle helmeä, ja kiristin solmun vasta sitten. :] vaatii kyllä vielä pikkasen harjottelua... ;P

siina kirjoitti...

Ihana! Niin klassinen...

Anonyymi kirjoitti...

Niin perinteinen mutta niiiiin naisellisen söpö!


Salla

Tiia kirjoitti...

Onko nuo ihan aitoja helmiä? :D

Laura kirjoitti...

juu on, ei muovia.. vaan makeanvedenhelmiä. :D

Tiia kirjoitti...

Ohhoh! No ajattelinki ettet sä varmaan tuollasta korua kuitenkaan muovihelmistä tekis ;).

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaankin klassinen kaunotar. :) Itsellä jää ostamattakin nuo valkoiset mvhelmet, en tiedä miksi.

Mimmi kirjoitti...

Lämmin kiitos.. Suo anteeksi..että vasta tulin kurkkimaan.. Ollut hoppua, mutta ehkä nyt ehdin kunnolla ihailemaan toisen kauneuksia. Suloista!